Ski vakantie in Saalbach - Hinterglemm - Leogang - Fieberbrunn


  • SkigebiedSkigebied: 1003 - 2100 m hoog
  • PistesPistes: 200 km (90 km licht / 95 km middel / 15 km zwaar)
  • LiftenLiften:  15 sleep  / 16 eitjes  / 16 zit 
Bekijk onze skivakanties

Het Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn mag u gerust een skicircus noemen. Dit gebied is vooral voor skifanaten een begrip, maar ook de beginner vindt hier zijn gading. SAALBACH en HINTERGLEMM zijn het hart van dit circus waarrond de wintersportmachine op volle toeren draait. Ook de après-ski kent hier zijn hoogtepunt.

Het spinnennet van pistes dat zich links en rechts over de bergflanken van het Glemmtal uitstrekt zal u betoveren, maar ook verrassen met de 'zijsprong' richting het gezellige Leogang.

LEOGANG geniet van de privileges van een skidorp aan de rand van een wereldberoemd skicentrum. Leogang, met zijn kleine dorpscentrum rondom de kerk, heeft ondanks de stormachtige toeristische ontwikkelingen zijn eigen karakter behouden.

In dit gebied vindt elke skiër ruim zijn gading. Ondanks de geringe hoogte, slechts tot 2096m kunnen we hier spreken van een zeer sneeuwzeker en gevarieerd gebied.

Lange pistes en korte nachten, daar staat SAALBACH-HINTERGLEMM-LEOGANG bekend voor. Het is de perfecte combinatie van skiplezier, skihutten en nachtleven. Dankzij zijn steile afdalingen, zonovergoten zuidflanken, wereldbekerpiste en eindeloze freeride- en carving mogelijkheden, voelen de wintersporters zich hier zowel in de skihemel als in het skicircus.

Top