25_jaar_RGB_web[2][1]

Ski vakantie in Bad Kleinkirchheim - Karinthië


  • SkigebiedSkigebied: 1087 - 2055 m hoog
  • PistesPistes: 103 km (18 km licht / 77 km middel / 8 km zwaar)
  • LiftenLiften:  13 sleep  / 4 eitjes  / 7 zit 
  • SnowparkSnowpark Bad Kleinkirchheim: rails, kickers, tubes, boxen
Bekijk onze skivakanties

Previous Next

Het wondermooie Karinthië heeft voor jou nog een pareltje achter de hand: Bad Kleinkirchheim. Een meer dan uistekend gebied waar 103 kilometer aan pistes, ruim 24 liften en een tot de verbeelding sprekend snowpark van jouw skivakantie een onvergetelijke ervaring maken! 

Voor ieder wat wils in Bad Kleinkirchheim. Ervaren wintersporters kunnen zich uitleven op de aanwezige zwarte pistes, en al zeker in het snowpark: een mix van jumps, obstakels en rails zorgen voor een unieke ervaring waar zelfs de gemiddelde skiër zich aan kan durven wagen. Ziet het er toch net iets te uitdagend uit? Geen zorgen, met 77 km aan rode pistes zal ook jij niets tekort komen!

Maar ook en vooral voor gezinnen is dit hét gebied bij uitstek. Tal van gemakkelijk begaanbare pistes en zelfs de speciaal ingerichte Nox & Nixi-kinderpiste zorgen er mede voor dat de kleinsten onder ons zich allesbehalve zullen vervelen. Het ideale moment trouwens om de beste vakantiefoto's te maken!


Neem even pauze in één van de beste spa's van Oostenrijk!

Thermal Römerbad

Deze prachtige oase heeft 3 levels and is zo'n 12 000m² groot. De "Romanum" doet je wegdromen van het oude Rome. Bij de "Noricum" hebben se ingespeeld op de omgeving van de Nockbergen. Op het hoogste level vind je "Maximum". Hier geniet je van de prachtige uitzichten.

 

Family & Healt Spa St. Kathrein

Deze spa heeft een zwembadcomplex van zo'n 1200m². Zowel indoor als outdoor kan je genieten van de verschillende baden. Er is een glijbaan van maar liefst 86m lang, fun gegarandeerd!

Vergeet hier zeker ook niet te relaxen in de sauna of het warmtebad met 34°C.
 

Top