Axion Ski is lid van...


VVV: Vereniging Vlaamse Reisbureaus

De VVR is de beroepsvereniging die vooral ten dienste staat van haar leden-reisbureaus (510 leden, goed voor een 700-tal verkooppunten), maar ook de belangen van de reiziger behartigt.

"Wees zeker van uw reis en boek bij een VVR-lid!"

Meer informatie vind je op: www.vvr.be

 

GFG: Garantiefonds Reizen®.

Als u een reis (vakantie of voor zaken) boekt bij een reisorganisator en de reisbemiddelaar, aangesloten bij het Garantiefonds Reizen®, dan bent u verzekerd tegen hun financieel onvermogen (faillissement).

Anders gezegd, het geld dat u vooraf aan deze tour operator of reisagent betaalt, is in veilige handen.

 Het kan immers gebeuren dat het reisbureau failliet gaat vooraleer de reizigers kunnen vertrekken. Voorheen bleven zij met lege handen achter. Ook als de reizigers zich op hun bestemming bevinden, kan het faillissement van een reisorganisator (tour operator) onaangename gevolgen hebben.

Het Garantiefonds Reizen® heeft daar echter een mouw aan gepast: de reisbemiddelaars en de reisorganisatoren kunnen immers bij ons fonds een garantieverzekering ten uwe gunste afsluiten.

Meer informatie vind je op: www.gfg.be 

 

Fervent Reisagent

Fervent Reisagent is een initiatief van de Vereniging Vlaamse Reisbureaus (VVR), de grootste beroepsfederatie van de Belgische reissector. Via de agent locator vind je heel gemakkelijk een VVR reisprofessional in je buurt.

Consumentencharter

Het charter van uw ferventreisagent

 • Advies van een reisprofessional
  Bij uw ferventreisagent krijgt u advies van een geschoolde en goed opgeleide reisprofessional. Zo is uw reis steeds in handen van een echte deskundige.

 

 • Zekerheid en garanties
  Uw ferventreisagent beschikt over alle wettelijk vastgelegde verzekeringen. Zo is uw geld en de goede uitvoering van uw reis steeds verzekerd.

 

 • Een pak extra voordelen
  Uw ferventreisagent heeft toegang tot de meest uitgebreide databanken en zoekmodules die u op het internet niet zal vinden. Hierdoor wordt u snel en accuraat geholpen en bespaart u veel tijd. Bovendien kan u mee genieten van speciale voordelen en kortingen.

 

 • Kwaliteit
  Uw ferventreisagent hanteert strenge kwaliteitsnormen op gebied van informatie, aanbod en leveranciers.  Zo bent u steeds correct geïnformeerd krijgt u steeds waar voor uw geld.

 

 • Service voor, tijdens en na de reis
  Uw VVR ferventreisagent biedt niet alleen service vóór, maar ook tijdens en na de reis. U hoeft dus nergens wakker van te liggen want uw ferventreisagent behartigt uw belang.

 

 • Flexibiliteit en reizen op uw maat
  Uw ferventreisagent levert ook maatwerk en past de reis waar nodig aan volgens uw wensen. U bent dus niet beperkt tot het reguliere aanbod op het internet.

 

 • Respect voor onze planeet
  Uw ferventreisagent handelt steeds met respect voor het milieu en de rechten van de mens.  Hierdoor bent u zeker dat de voetafdruk van uw reis tot een minimum beperkt kan blijven.

Bron: www.ferventreisagent.be

Top